keskiviikko 2. lokakuuta 2013

Maalausta keittiössä

Heippa!

Viikko on taas jo puolessa välissä, mukavata!
Mä sain eilen päähäni et meidän keittiö tarttee jotain uutta. Ihan tarkkaa käsitystä mulla ei ollut mitä tämä jotain uutta pitäisi olla. (jos ihan tarkkoja ollaan, niin mulle kyllä kelpais ihan kokonaan uus keittiö mutta nyt ei rahatilanne salli mitään kovin isoja satsauksia. höh! ;D )

No ensin ajattelin että jos maalaisi kaapin ovet..Se idea kaatui ihan jo ajatukseen siitä hitonmoisesta urakasta joten seuraavaksi mietin jos vetäisis vaan alakaapit jollain uudella värillä.

No liian isolta hommalta tuntui sekin eikä meillä ois maaliakaan ollut sellaseen tarpeeksi.
No sitten jäljelle jäi välitila.
Eikun vain eteisen kaappiin penkomaan aiemmista remonteista jääneitä maaleja et sopisko mikään niistä välitilaan tuomaan sinne sitä kaivattua jotain uutta. :)

Kaikkia maalausohjeita ja sääntöjä rikkoen, vetäisin meidän välitilan sitten liitutaulumaalilla.
Tämä olkoon nyt testi, miten hyvin se siinä pysyy ja muutenkin siihen soveltuu.
Hätää ei ole vaikka kokeilu epäonnistuisi, mulla on takataskussa suunnitelma B ihan kaiken varalta. ;)

Lopputuloksesta tuli tosi kiva, oon tosi iloinen et tuli maalattua! :)


 vähän on sumeita kuvia taas, koettakaa kestää!

Muutenkin olen koettanut selkiyttää keittiötä, kaappeihin on mennyt melko paljon tavaraa piiloon.
 Ikkunalaudan sudin valkoiseksi, aion maalata ikkunan karmitkin jossain vaiheessa.


Vielä ois tälle viikolle yksi tuunausjuttu jäljellä, mut siitä kuulette kunhan se tulee valmiiksi. :)
Siihen liittyy ainakin vanhat lankut, vasara ja nauloja. ;)
Mukavaa loppuviikkoa kaikille!

11 kommenttia:

 1. Vaude! Kylläpäs oli hyvä muutos. Tuonnehan on kätevä kirjoittaa reseptit :-)
  Kiva kokonaisuus on teidän keittiö!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos! :)

   Vanha kuin taivas tää on mutta kaikki tarvittava löytyy. :) Vielä salaa odottelen liesituulettimen ja tiskikoneen hajoamista, ne kun on alkuperäiset vielä ja niitä ei kuulemma huvin vuoksi lähdetä uusimaan. :P

   Poista
 2. No niin on kiva lopputulos kuin vaan olla ja voi,rohkea rokan syö vai miten se meni:)Siellä energiapiikki vaan tuntuu jatkuvan,lähetäs sitä vähän tännekin,pliiiiis:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kirsi! :)

   Kovin on kausittaisia nää minunkin energiapiikit. ;D

   Poista
 3. Ihana uudistus:) meillä kanssa tuollainen vanha mutta niin toimiva liesituuletin. Sitä uudistin liitutaulutarralla ja vähän kivemmaksi muuttui sillä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! :) Tykkään itsekin kovasti. :) Huomenna tulossa parempia kuvia vielä.

   Juu nuo vanhat ja varmaan ikuisuuksiin asti (huoh) toimivat liesituulettimet on kyllä oikein ilo silmälle. ;D Mahtava idea tuo sun liitutaulutarra, taidanpa itsekin kokeilla jotain samansuuntaista. :) Kiitokset sinne siis!

   Poista
 4. Ihana uudistus:) meillä kanssa tuollainen vanha mutta niin toimiva liesituuletin. Sitä uudistin liitutaulutarralla ja vähän kivemmaksi muuttui sillä :)

  VastaaPoista
 5. Tosi hieno! Tästä saankin pontta kysyä mieheltä , josko ostettais jotain tummaa laatoille soveltuvaa maalia! Meillä vanhassa talossa vanhahko keittiö, valkoset kaapit kans. Keittiöremppa haaveissa, mutta ei just nyt mahdollinen. Täähän olis hyvä piristys meidänkin keittiöön, laatatkin kun on valkoset! (plus beige laattaneliö uunin taustalla, liekö valkeet loppunu aikanaan kesken :D)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) Koetan huomenna laittaa vähän parempia kuvia vielä. :)

   Piristää kyllä kummasti koko keittiön ilmettä, ja tuo musta tuolla välitilassa tuo ihanasti särmää valkoisten kaappien keskelle. :) Eikun puhumaan miestä ympäri vain. :)

   Kunnon keittiöremppa haaveissa täälläkin, mut siihen asti mennään näillä pikkutuunauksilla ja taas jaksaa katsella vanhaa köökkiä vähän aikaa. ;)

   Poista
 6. Kiva! Miten ihmeessä sinulla riittää virtaa maalailla! Mulla odottaa ihan pikkuinen liitutaulupurkki maalia, jolla pitäis pojan huonetta maalailla, mut ku, mut ku... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)
   Ei mulla aina riitäkään virtaa, ne on kato ne inspispuuskat ne toimeenpaneva voima. :D Se,kun sielusi silmin näet lopputuloksen ja se on pakko saada tehtyä pian, mielellään heti. ;)

   Hih,tsemppiä sinnekin maalailuihin! :)

   Poista