perjantai 8. helmikuuta 2013

Makkari

Yläkertaa en ole tainnut aiemmin ollenkaan esitellä eli siis pohjustus lienee tarpeen.
Siellä on siis kaksi huonetta, pieni vintti sekä pieni aula.
Toinen on neiti koululaisen huone, toinen on ollut vanhempien ja poikien yhteisenä makkarina.
Pojat alkaa kuitenkin olla jo sen ikäisiä että sitä tavaraa on jo paljon! Ja, mikä tärkeintä, osaavat nukkua omassa huoneessakin.
Eli meidän yläkerran pieni aula joka telkkunurkkauksena toimi aiemmin, suorittaa nykyisin mun ja miehen makkarin virkaa. Tarkalleen ottaen viime viikonlopusta asti.. :) Pojat sai siis yhteiseksi huoneekseen meidän entisen makkarin!
Ennen kuvia aulasta mulla ei valitettavasti montaa ole, eikä kamalasti huvittais kuvata sitä vielä nyttenkään koska seinissä on ihanan raikas kellertävä  maali suoraan kaheksankymmentä luvulta..Paitsi tuossa portaikossa mikä ollaan jo ehditty maalata valkoiseksi.
Tässä kuitenkin yksi Ennen kuva eikä tässäkään harmillisesti näy koko aulaa.Tuossa vasemmalla on portti joka johtaa portaikkoon.

Tuo kaide muodostui ongelmaksi..Se toimii hyvin noin, mutta kun viereen roijataan parisänky, niin pojat pääsis suoraan hyppäämään tuosta yli..joten piti suunnitella..
Ja tehtiin siihen sitten seinänpätkä. :)


Tuo ovi on tuossa sen aikaa että saadaan tehtyä laudoitusta vielä vähän vasemmalle.
Tajusin muuten että nuo laudat toimittaa hienosti myös sängynpäädyn virkaa.
Oon suunnitellut josko maalattaisiin ne harmaaksi.. tosin tuo vinokattokin pitäis tuunata, eikö olekkin hurmaavaa mäntyä? :D

Hei mut eikös puun sävyt ole just tulossa uudelleen muotiin? Siinä tapauksessa meillähän on ihan super trendikäs makkari kohta... ;D
Mut väreistä viis, hyvin on uni maistunut tuolla. ♥

Onhan se vähän pieni, mut loppujen lopuks eihän makkariin juuri muuta tarvitsekaan kuin sängyn. :)
Joku hylly tuonne täytyy laittaa vielä ja mies suunnitteli telkkaria johonkin seinälle, mut niitä mietitään vielä.
Laittelen sitten lisää kuvia kunhan ollaan maalailtu lisää. :)
Kauheen pieneltä näyttää tuo nurkkaus näissä kuvissa.
On toi sänkykin sentään 160 levee että ei se ihan mininurkkaus ole.
Ainoa miinuspuoli on että petaaminen on hankalaa,mut jos ihan rehellisiä ollaan, niin oon melko laiska petaaja muutenkin.. :)
 I ♥ my new bedroom!!!


2 kommenttia:

  1. Näyttää hyvältä, varsinkin tuo lautaseinä! Ja samaa mieltä, että jos ei ole suuria tiloja, niin aikuisten makkariin ei kannata tilaa tuhlata!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Juu ei tosiaan kannata! Meillä on vielä niin että alakerrassa on yksi makkari,johon miehen kanssa muutetaan sitten kun pojat on niin isoja että pärjäävät ylhäällä ilman meitä.Siihen asti aula on enemmän kuin hyvä. :)

      Poista