perjantai 25. tammikuuta 2013

Kirppislöytö

Heippati heippa!


Mukavista mukavin perjantai koitti taas ja hauska päivä on kyllä ollutkin!
Odottelin miestä töistä kotiin kuin kuuta nousevaa kun halusin kipaista kierrätyskeskuksessa. (mitäpä sitä ukkoa muuten odotteliskaan kun lapsenvahdiksi.. :D )
Ei vaineskaan, otin kyllä ihan lapsetkin mukaan, vain nuorimmainen jäi kotiin.
No kauhein odotuksin sitten menin taas kurkkimaan ja mitäpä löytyi?
No ei yhtään mitään!Siis mulla on neljä (!!) huonekalua mitä tällä hetkellä metsästän, ja yhtään ees vähän niiden tapaisia ei tunnu löytyvän mistään!
Lähettiin jo ajelemaan hiljaisissa tunnelmissa kohti kotia, (paitsi herra kaksivuotias joka sai pienen leikkiauton eurolla ja pärryytteli sen kanssa turvaistuimessaan) kunnes likan kanssa tuumattiin et pysähdytään vielä pikkukirppiksellä joka on matkan varrella.
Kyseinen mesta on ollut mulla vähän boikotissa, siitä syystä että siellä tavara maksaa monesti enemmän kuin uutena.. No mentiinpä kuitenkin sinne sitten ja sieltä mukaan lähtikin tämä..

Kuvat on vähän huonoja kun taas hämärällä vasta pääsin räpsimään.


Tuo ylin kuva vastaa parhaiten todellisuutta. Siitäkin huomaa kyllä että on tää jo parhaat päivänsä nähnyt.
Rakenteeltaan on kuitenkin tukeva ja hyvässä kunnossa ja uskon vakaasti että ripaus rakkautta ja huolenpitoa herättää tämän pöytä vanhuksen vielä eloon. :)
Äsken muksujen mentyä nukkumaan sudin jo ekan kerroksen maalia, ja huomenissa suditaan toinen.
Tuun sit näyttää teille lopputuloksen kunhan maalit kuivuu. :)
Väriäkään en vielä paljasta, mut ehkä arvaattekin jo.

Muutenkin on ollut todella kiva päivä! Iltapäivällä kun ulkoiltiin lasten kanssa niin mies jäi sisään väsäämään päivällistä ja meillä herkuteltiinkin tänään pizzalla.

Perjantaista huolimatta ajattelin tänään mennä ajoissa nukkumaan, ( mikähän siinä on että aina viikonloppuisin automaattisesti tulee valvottua ties kuinka myöhään..) suunnittelin nimittäin herääväni aamulla ajoissa ennen lapsia että ehtisin vetäistä toisen maalikerroksen silloin.
Saankin sit varmaan herätä jo todella aikaiseen, nuorimmainen nimittäin heräsi tänäänkin jo kuuden jälkeen. :)

2 kommenttia: